Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας παραγγελίας, ο πελάτης μπορεί να επιλέξει τον τρόπο πληρωμής που επιθυμεί, είτε με παραλαβή απευθείας από το φυσικό μας φαρμακείο, είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό ( Πειραιώς & Εθνική ) , είτε μέσω PayPal , είτε με αντικαταβολή μετρητοίς στο χώρο σας , είτε με απευθείας πληρωμή με την χρεωστική ή πιστωτική σας κάρτα στην σελίδα μας.

Σε περίπτωση, που απαιτείται επιστροφή χρημάτων, αυτή θα διενεργείται με τον ίδιο τρόπο με τον οποίο διενήργησε ο πελάτης την καταβολή του τιμήματος, εκτός αν συμφωνηθεί διαφορετικά με τον πελάτη, χωρίς υπαίτια ή αδικαιολόγητη καθυστέρηση.  

Πιο συγκεκριμένα:

-Παραλαβή από το φυσικό μας κατάστημα-φαρμακείο :

Με αυτό τον τρόπο δεν επιβαρύνεστε καθόλου επιπλέον έξοδα

Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό

Εάν δεν έχετε πιστωτική κάρτα ή αν δεν μπορείτε να βρίσκεστε στο σπίτι για την παραλαβή των προϊόντων σας, μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας μέσω τραπεζικού λογαριασμού, καταθέτοντας το χρηματικό ποσό σε έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς του φαρμακείου μας :

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

Αριθμός Λογαριασμού: 219 00258 449

Iban: GR 64 0110 219000 00 219 00258 449

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΙΒΑΝ GR 800 171069000 6069 144 095 075

Αριθμός λογαριασμού 6069 144 095 075

Ως αιτιολογία κατάθεσης βάζετε πάντα τον αριθμό της παραγγελίας ή/και το όνομα σας, προκειμένου να μην υπάρξει καθυστέρηση στη διεκπεραίωση της παραγγελίας σας λόγω ελλιπών στοιχείων . Ως δικαιούχος των παραπάνω τραπεζικών λογαριασμών εμφανίζεται η επωνυμία του φαρμακείου μας «ΦΑΡΟΥΠΟΣ-ΝΙΤΣΑΣ ΜΙΧΑΗΛ». 

Η παραγγελία σας θα είναι σε κατάσταση αναμονής μέχρι την επιβεβαίωση της τράπεζας ότι το ποσό έχει κατατεθεί, συνήθως ο χρόνος αναμονής για τη λήψη επιβεβαίωσης είναι 1-3 εργάσιμες ημέρες. Για τη διευκόλυνση της διαδικασίας, παρακαλούμε να μας στείλετε ένα αντίγραφο του καταθετηρίου μαζί με τον αριθμό παραγγελίας και το ονοματεπώνυμό σας στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] !Εναλλακτικά, μπορείτε να μας στείλετε την ημερομηνία, την τράπεζα, και την αιτιολογία κατάθεσης, μαζί με τον αριθμό παραγγελίας, το ονοματεπώνυμό σας και ένα τηλέφωνο στην πιο πάνω ηλεκτρονική διεύθυνση.
Σε περίπτωση μη κατάθεσης εντός 3 εργάσιμων ημερών, η παραγγελία σας θα ακυρωθεί.

Τυχόν έξοδα της τραπεζικής συναλλαγής επιβαρύνουν αποκλειστικά και μόνο τον πελάτη.

-PayPal :

-Αντικαταβολή Μετρητοίς :
Τα προϊόντα αποστέλλονται με courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο κατά την παραλαβή.

Το κόστος  της υπηρεσίας αντικαταβολής είναι 2,90€.

Το κόστος μεταφορικών είναι 2,90€ σε περίπτωση που δεν υπερβείτε το σύνολο των 40€ στις αγορές σας.

Συναλλαγές πάνω από 500€ δεν επιτρέπεται να διενεργούνται με μετρητά, συνεπώς δεν είναι δυνατή η επιλογή σε αυτή την περίπτωση της αντικαταβολής.

-Απευθείας πληρωμή με την χρεωστική ή πιστωτική σας κάρτα στην σελίδα μας :

Με αυτόν τον τρόπο κάνετε την συναλλαγή σας απευθείας εδώ στην ιστοσελίδα του ηλεκτρονικού μας καταστήματος με την χρεωστική ή πιστωτική σας κάρτα από οποιαδήποτε κάρτα ελληνικής ή αλλοδαπής τράπεζας με τα ενδεδειγμένα σύμβολα συναλλαγών. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΔΟΣΕΩΝ.